woensdag 26 december 2012

Merry Christmas!

Er moet bij mij vaak nog op het laatste moment van alles gebeuren. Maar een blog hebben zonder er met kerst iets op te zetten, vond ik toch ook een gemiste kans. Dus ben ik nu al nagels aan het lakken (gister niet gelukt en mijn moeders motto is toch "We zijn met familie onder elkaar") nog even een paar kerstkiekjes aan het plaatsen. Voor ieder een fijne 2e kerstdag! X














zondag 9 december 2012

Ereplaatsje


Als het om mijn huis gaat, heb ik de kringloop, internet, de maandelijkse woonbladen en vooral.... mijn vriendin. Ze is niet alleen mijn "ik-kan-altijd-bij-haar-terecht-vriendin" , maar we delen ook dezelfde passie. Daarnaast word ik altijd vreselijk door haar verwend. Inmiddels zijn al veel dingen in mijn huis van haar afkomstig. Ze voelt dan ook altijd haarfijn aan wat ik leuk vind. Zo stond ze de laatste keer op het schoolplein met dit mooie sneeuwmeisje in haar tas. (Deze werd op het plein al uitgepakt) Lief he!

huiskiekjes

Om mij heen zie ik al veel kersttaferelen. Zelf heb ik na alle verjaardagen en de Sint heel even een versiertime-out nodig. Kerstknutselen vind ik wel al een erg leuk tijdverdrijf, maar ik hoef het nog even niet in mijn huis. Alle gekleide sterren zijn dan ook al vergeven. Ik heb nog heeeel even behoefte aan sereniteit in huis. Dus voor alle kerstfrutsels ten tonele verschijnen, nog even snel een paar kiekjes:






.... Vandaag zou ik vast de kerstboom halen, maar het weer werkt erg mee; ik geloof dat ik nog een dagje langer geniet van een sereen huis.


zondag 2 december 2012

Klei(n)geluk

Ben momenteel helemaal gek van klei, heerlijk wat je daar allemaal mee kunt maken...





























zaterdag 1 december 2012

Engelengeluk




Je lag daar zo maar met een kapot gezicht
En ook je vleugel was wat stuk
Ben toch voor je gezwicht
Je brengt me vast geluk