zaterdag 14 juli 2012

Vrouwenlogica

Wat ik met mijn interieur heb, heb ik helaas niet met mijn auto. Ondanks dat ik een mooie auto best mooi vind, besteed ik er momenteel nauwelijks aandacht aan. Eigenlijk verslons ik hem behoorlijk en was mijn auto de laatste tijd voornamelijk een verhuisauto, pakezel en vervoersmiddel. Ik moet toegeven dat ik er afhankelijk van ben, want hij geeft me vrijheid. Zo kan ik er mooi de kringloopwinkels mee af. Bovendien is hij mooi groot, dus alles past erin. Of het nu een oud zinken bad is of een oude houten bank, ruimte te over. Eigenlijk moet ik er dus heel zuinig op zijn. Maar terwijl er in huis ook steeds meer lampjes gaan branden (wat duidt op meer gezelligheid) gaan er in mijn auto ook steeds meer lampjes branden, wat helaas niet zo'n goed teken is.
Toen ik deze week weg wilde gaan , liet mijn auto me dan ook in de steek. Volgens de aardige buurmannen, was het de accu. Dus er werden voorbereidingen getroffen om deze weer op te laden. Ik vroeg voorzichtig of het bij het opladen kwaad kon dat er niet veel benzine meer in zat. Toen ze vroegen hoe veel ik er dan nog in had zitten, zei ik schaamteloos dat ik nog 4 kilometer kon rijden. Hard gelach volgde, evenals de conclusie dat benzinetekort dus het probleem was. Dit vond ik gek, want ik kon immers nog 4 kilometer! En toen ik zei dat dat het niet kon zijn, omdat ik zo vaak startte met nog maar 4 kilometer op de teller, bleek dat ook een echt vrouwenantwoord te zijn. Maar goed, benzine gehaald, met dank aan de buurman en de tank weer gevuld. Het starten ging nog niet probleemloos. Volgens de buurmannen kwam dit door lucht in de tank. Na een paar andere ingrepen lukte het toch. Voor de buurmannen het bewijs dat het dus de benzine was. Voor mij het bewijs dat het door de laatste ingrepen kwam. Toch ga ik proberen nu wat beter voor mijn auto te zorgen en er nu bijtijds wat benzine in te gooien. Al is het alleen maar omdat ik mijn pakezel gewoon nodig heb voor alle leuke dingen die ik scoor voor mijn huis. O ja, mijn auto is niet de leuke fiat van de foto's, die staat op mijn wensenlijst...

1 opmerking:

  1. Leuk verhaal ;-)
    Die auto's vind ik ook erg leuk moet ik zeggen. Daar zie ik me zelf al wel in rijden...Een lelijk eendje is ook mijn favoriet.

    Fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen